Tantsuparadiis – öö väljaspool reaalsust!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmakordselt esinesid Eestis Prantsusmaa tsirkuse festivali «Saint Paul Les Dax»„ osavõtjad ja Casino Cesar Palace auhinna omanikud – Jekaterina Jefimova ja Dmitry Bukh Moskvast – oma kordamatu illusiooni-showga «Kostüümide Vahetus!».

Tegu oli vägeva võluetendusega, kus maagilised ümbersünnid toimusid hetkega otse külaliste silme all. Kuue minuti jooksul suutsid partnerid 11 korda muutuda, vahetades ühe rabavalt ilusa kleidi teise, mitte vähem suurepärase vastu. Kulminatsiooniks oli number, kus murdosa sekundite jooksul vahetatakse kolm erinevat kostüümi.

Lisaks oli veel programmis väga eriline kingitus, mille tõi rahvani peadpööritavate ja  akrobaatiliste trikkidega Madonna eelmise aasta maailmaturnee MDNA 2012 ametliku showtrupi liige – professionaalne slackliner rahvusvahelisest «Gibbon Slacklines» pro-tiimist, Jaan Roose

Õhtu peavõrgutajad olid DJ Deniss KarabljOFF ja DJ Sonic.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles