Kuula! Maxtraktoril valmis verivärske musavideo loole «Unholy»

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxtraktori verivärske musavideo loole "Unholy"
Maxtraktori verivärske musavideo loole "Unholy" Foto: Maxtraktor

Maxtraktoril valmis verivärske musavideo loole «Unholy»

«Video kannab nime «Unholy» ja räägib inimhinge tumedamast poolest ja seda püüame ka ekraanil näidata,» räägib bändi solist Maarius Urvet ja lisab juurde, et poisid lubasid tal videos peaosa täita.

«Kui meie eelmine video kubises paljast ihust, siis sedapuhku rõhutame pigem tumedaid tundeid," sõnab bändi kitarrist Paap Muru. «Seekord on inimesed riides ka,» lisab Urvet.

Video režissööriks on Tanel Vaher, kes varasemalt on Maxtraktoriga ka varem koostööd teinud. «Taneliga on hea klapp. Ideed ühitvad ja Tanelile meeldib kui on palju ilusaid naisi, selle vastu pole ju meil midagi,» rääkib solist.

Maria-Liisa Leonidov on ainus videos figureeriv naisterahvas, kelle sõnul on Maxtraktori näol tegemist pulli pundiga ja koostööd võiks edaspidigi teha. «Minu roll pole küll suur, kuid Ma ariuse ja teiste kõrval päris varju ka ei jää,» kirjeldab Maria-Liisa.

Vaata ja kuula! Maxtraktor «Unholy» video!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles