Leonardo DiCaprio valutab südant keskkonnapoliitika pärast

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio Foto: AP / Scanpix

Näitleja Leonardo DiCaprio ütleb, et ei ole USA 2008. aasta presidendivalimiste kandidaatidest just vaimustuses, kuna neil puudub selge keskkonnapoliitika kava.

2004. aastal osales DiCaprio senaator John Kerry valimiskampaanias, sõites demokraatide kandidaadile toetuse kogumiseks läbi 14 osariiki. 2008. aasta valimiste kandidaatide heaks staar seda aga ei teeks. DiCapriot häirib nimelt, et presidendikandidaatidel puudub selge nägemus keskkonnapoliitikast, vahendab Digitalspy.

«Ma pole veel kuulnud kandidaadist, kelle keskkonnapoliitika mind inspireeriks,» ütles DiCaprio.

Möödunud valimiste ajal senaator Kerry kampaanias osalemist põhjendas näitleja sellega, et Kerryl oli tema arvates hämmastavalt hea keskkonnapoliitika kava, mis seekordsetel kandidaatidel puudub.

«Ootan, et küsitaks õigeid küsimusi ja kandidaadid annaksid neile selgeid vastuseid, öeldes, mida nad reaalselt teha plaanivad, mitte suurt hulka retoorikat. Ma tahan kuulda karme fakte,» sõnas staar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles