«Ärapanija»: väga tore, et linnapea ei karda räppareid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärapanija
Ärapanija Foto: Kanal 2

Seekordses «Ärapanijas» kiitsid Mart Juur ja Gaute Kivistik muusikasõpra Edgar Savisaart.

Nimelt kohtus Savisaar sel nädalal Põhja-Tallinna räpparitega ja rääkis TTV-le: «Mind võlub nende poiste puhul ikkagi seos Põhja-Tallinnaga. See on meil ainus linnaosa, millel on omanimeline ansambel.»

«Minu meelest on väga tore, et linnapea ei karda räppareid ja suhtleb räpparitega julgelt ja vabalt. Ja räpparid jälle tulevad kohale kohe, kui linnapea kutsub,» ütles Juur.

«Linnapea ei karda ka punkareid, sest ta on ise selle kandi üks suurimaid,» märkis Kivistik.

Ärapanijate arvates võikski Poska maja olla noortekeskus, kus bändid käivad kohtumas linnapeaga.

«Miks ei ole kutsutud vastuvõtule Velikije Lukit, kelle laul on «Tallinn põleb»? Ansambel Sõpruse Puiestee, Tallinna lugupeetud tänav. Mina tahaks küll näha Savisaare ja Villu Tamme kohtumist, taustaks laul «Külmale maale», mille kuulsaimad read kõlavad nõnda: «Ja ta maja taga maas lebab Edgar Savisaar, põiki Marju Lauristini peal.» See tähendab muidugi, et Marju Lauristin tuleks ka kutsuda. Aga ma arvan, et need erakondlikud barjäärid sotside ja keskerakondlaste vahel nüüd väga suured ei olegi,» seletas Juur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles