Raul ja Artur hakkavad seksfilmi tegema!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tupiktänava mehed»
«Tupiktänava mehed» Foto: Marion Pettai / Kanal 2

Juba täna õhtul kell 21.30 jõuab Kanal 2 ekraanile vürtsikas kodumaine komöödiasari «Tupiktänava mehed» Märt Avandi, Jaan Pehki ja Lenna Kuurmaaga peaosades.

Tänases episoodis kargab Tupiktänava meestele Raulile ja Arturile pähe idee vändata seksfilm!

Väikeasula mees Artur (Jaan Pehk) on raskete valikute ees. Tema naine Anne (Lenna Kuurmaa) on kohe maha saamas esiklapsega, kuid elu ämma katuse all on Arturi jaoks pehmelt öeldes põrgulik.

Arturi sõbra, pisisuli Rauli (Märt Avandi) peas keerleb tuhandeid äriideid ning Raul pakub sõbrale välja, et tuleks teha tulus seksfilm, osalisteks sõber Artur ja tema naine Anne.

Olgugi, et Artur on esialgu ideele vastu ja kahtlusi lisab ka tõsiasi, et naine käima peal on, siis rahahäda ning tige ämm Helju (Helene Vannari) võivad ajada ka kõige sihikindlama mehe kõige ebatavalisematest ideedest lahendusi otsima ning viimaks nõustub Artur väntama ühe seksfilmi.

Kuid kuidas seda kõike ellu viia, kui otse loomulikult ei tohi Anne kogu plaanist mitte midagi teada ja kogu seksfilm ise peab valmima suure saladuskatte all. See keeruline missioon on võimalik ainult põhjaliku ettevalmistuse, pooside planeerimise, tehniliste vaimuvälgatuste, proovisalvestuste ja siilimaski abil.

Seda keskendumist vajavat protseduuri segab loomulikult ka veel ämm, kellele ei mahu üldse pähe, et Annegi tahaks Arturiga omaette elamist soetada. Ja kuigi ratastooli aheldatud Arturi äi Viktor (Aleksander Eelmaa) on mõistlik mees ja mõistab Arturi muret, siis ei saa temagi aidata muuga kui koridoris uksekella mängides.

Ning siis jõuabki kätte hetk, mil kaamera on valmis, Anne voodis ja Arturil siht silme ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles