Klassikatähtede saates selguvad finalistid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ksenia Kuchukova
Ksenia Kuchukova Foto: Kuvatõmmis

Pühapäeval, 7. aprillil kell 18.40 jätkavad ETV saates «Klassikatähed 2013» võistlemist viis noort muusikut. Saate lõpus selguvad need kolm, kes pääsevad žürii ja televaatajate häälte liitmisel finaali.

Telekonkursi eelviimane voor kannab alapealkirja «Parafraas».

Osalejatel tuleb esitada tuntud lugude töötlused nii klassikalisest kui popmuusikast. Võistlema asuvad Ksenia Kuchukova (laul), Heigo Rosin (löökpillid), Marcel Johannes Kits (tšello), Auli Lonks (klaver)  ja Marten Altrov (klarnet).


Saatejuht Marko Reikopi sõnul on tema emotsioonid seoses saatega ülimalt head.

«Saade on hästi käima läinud ja kõik toimib suurepäraselt - ka vaatajad on meid leidnud,» ütles Reikop. 

«Mul on hea meel, et olen saanud tuttavaks kaheksa noore inimesega klassikalise muusika maailmast.  Meeldib, et nad on rõõmsad, avatud ja huumorimeelsed. Samuti on mul väga hea meel, et klassikaline muusika on avalikkuse tähelepanu alla tõstetud. Loodan, et sellest saatest saab meeldiv traditsioon ja  et see läheb edasi,» lisas mees.

«Klassikatähed 2013» on ETV eetris pühapäeviti kell 18.40. Võitja selgub žürii ja vaatajate hääletuse tulemusel viimases saates, 14. aprillil. Konkursile paneb punkti  finalistide galakontsert Eesti Riikliku Sümfooniaorkestriga Estonia kontserdisaalis 17. aprillil.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles