Babulja pidu tulid nautima ilusad ja lõbusad lapsukesed

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 30. märtsil, leidis aset taaskord alati lõbus vene pidu Babulja, kus memme pidususi tulid nautima ilusad ja lõbusad lapsukesed, tantsides ennastunustavalt Ruslani tromboonirütmide ning meeleolukate vene hittide saatel õlg-õla kõrval varahommikuni!


Nii nagu armastatud Babulja pidustusel kord ette näeb, lasti ka sel korral kargel viinal ojadena voolata ning vahutaval šampanjal kihiseda.

Babulja möödus seekord eriti rahvarohkelt, tuues pidustustele edukaid ja kauneid inimesi. Ka ilu ja graatsiat jagus külluslikult, sest memmele oli külla tulnud rohkearvuliselt slaavi kaunitare.

Täismajale pakkusid showd ja silmailu temperamentsed martjoškad ning parimaid vene muusika paremikke valis välja Babulja resident DJ Sonic.

Babulja – see on alati lõbus venepidu, mis on saanud väga populaarseks nii eestlaste, kui ka välismaalaste hulgas ning kus saavad kokku slaavi temperamenti, vene muusikat ja glamuuri austav vaatajaskond.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles