Fotograaf Galetin fännab ja pildistab Nõmme Kaljut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Galetini fotonäituse avamine lounge Stereos.
Indrek Galetini fotonäituse avamine lounge Stereos. Foto: AFP / Scanpix

Fotograaf Indrek Galetin, kes avas hiljuti Stereo lounge'is isikunäituse «Amour - Vahet pole», pildistab sellel laupäeval kell 14 Eesti jalgpalli meistriliiga 2. vooru kohtumist JK Nõmme Kalju ja Sillamäe Kalevi vahel.

Nõmme Kalju turunduse eest vastutava Helen Mahmastoli sõnul tuli ta sellele ideele, et anda Indrekule võimalus teha fotosid natukene teise nurga alt, teatas vutiklubi koduleht.

«Jalgpall on väga maskuliinne ala, on mida pildistada,» selgitas Helen. «Ta haaras sellest võimalusest kohe kinni.»

Indreku sõnul andis ta nõusoleku, sest tegu on huvitava väljakutsega.

«Viimati pildistasin jalgpalli paar aastat tagasi ja jalgpalli pildistamine on päris raske ning erineb väga minu igapäevatööst – samas on see huvitav,» tunnistas ta.

Indreku sõnul võtab ta Kalju sellised pakkumised tulevikuski vastu, sest selline töö annab talle võimaluse ennast täiendada.

Lisaks hoiab ta just sellele klubile pöialt.

«Ma pole küll eriline spordihuviline, aga ma tunnen, et Nõmme Kalju on pakkumas midagi enamat kui tavaline sport,» selgitas Indrek. «Ma hoian Kaljule pöialt ja minust on saamas tõeline Kalju fänn!

Mõõduvõtt Kalju ja Kalevi vahel toimub laupäeval kell 14 Hiiu staadionil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles