Algas suur «ratsa rikkaks» ideekonkurss!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tupiktänava mehed»
«Tupiktänava mehed» Foto: promo

Neljapäeviti kell 21.30 jõuab Kanal 2 ekraanile uus kodumaine komöödiasari «Tupiktänava mehed».

Sarja peategelased, pisisuli Raul (Märt Avandi) ja tossike Artur (Jaan Pehk), on lootusetud päevavargad. Neid ühendab vankumatu usk, et kohe-kohe kargab neile pähe äriidee, mis teeb nad hoobilt miljonäriks. Ja mine sa tea, äkki nii juhtubki!? Või siis mitte!?

Just nüüd ja praegu algab Elu24 suur «ratsa rikkaks» ideekonkurss. Kui Sa ei tea, kuhu kõik oma äriideed panna ja Sulle torkab pähe mõni uus või juba ära proovitud „ratsa rikkaks“ idee, siis jaga seda meiega ja võida toredaid auhindu!


Tee nii:
- kirjuta kõik oma pöörased ja hiilgavad mõtted äri-idee kommentaariumisse
- kui soovid fännitoodete loosimises osaleda, siis lisa e-posti väljale oma e-posti aadress
- Sa ei pea tegema linnukest «Näita e-maili avalikult» lahtrisse. Piisab sellest, kui lihtsalt lisad oma e-maili aadressi vastavale väljale, sest siis saame Sinuga ühendust võtta.

Igal neljapäeval loosivad Raul ja Artur välja 5 kõige vaimukamat äriideed ning annavad neile omapoolse hinnangu.

Ühtlasi kingivad nad mõttehiiglastele auhindu!

Ideekonkurss kestab kuni 16. maini. Teadmiseks: idee postitamisega Elu24 leheküljele annab selle esitaja Kanal 2le õiguse kasutada seda sarja «Tupiktänava mehed» tootmisel.

Iga nädal uued ideed ja uued auhinnad!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles