Ansambel Armastus: me ei ole mingi ühelauluprojekt!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Armastus. Jaan Tätte Junior ja Taavi Tulev.
Ansambel Armastus. Jaan Tätte Junior ja Taavi Tulev. Foto: Ekraanitõmmis

Ansambel Armastus ehk Jaan Tätte juunior ja Taavi Tulev selgitavad, et teevad sügavat šamanistlikku muusikat.

«Meil on niimoodi välja kujunenud, et me mingisugused lood produtseerime nagu see, mis Eesti Laulul oli, aga muidu me ajame väga deepi šamanistlikku helikunsti taga,» iseloomustab Taavi Armasuse muusikat Menule antud intervjuus.

Mõlemad kinnitavad, et «Young Girl», millega nad tänavusel Eesti Laulul osalesid, oli nende repertuaaris pigem erandlik.

Jaan selgitab, et esinemine Eesti Laulul ei läinud kõige paremini, kuna publik pandi laulutaktis plaksutama. 

«Aga see plaksutamine oli nii kõva ja meie laul oli selline vaiksemapoolsem,» sõnab ta.

Taavi lisab, et nende puhul pole tegemist ühelauluprojektiga ja Eesti Laulul osaledes polnud neil aega oma loominguga tegeleda.

Samuti lisab mees, et Eesti Laul on ülehinnatud.

«Seal ei olnud kindlasti kõige andekamad inimesed koos. Täiesti kindlasti enamik laule, mis seal tehakse, tehakse eesmärgiga sobituda Eesti Laulule, olla mingisuguses formaadis, mis on rahvale vastuvõetav, aga see on umbes nagu mingisuguste odavate telereklaamide muusika, mis on kõik võetud ühest pangast, mis kõik on ühesuguse käekirjaga,» lausub Taavi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles