Unistuste-Roberto on taas Tallinnas naisi murdmas

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud neljapäeval, 28. märtsil, leidis aset glamuurne Dom Party Oriental, mis muutis Klubi Teater üheks ööks müstiliseks ja salapäraseks idamaade oaasiks!

Dom Party - see on sündmus, kus saavad kokku ilusad inimesed, seltskonnastaarid, luksus ning glamuur.

Külastajateni tuuakse parim meelelahutus ning nagu alati, sai ka sel korral sära ja glamuur alguse juba välisuksel, kus idamaade jumalannad võtsid saabujad hommikumaade rüppe kihiseva šampanjaga. 

Salapära ning müstilisust lisasid maotaltsutajad, mõistatuslikult sensuaalsed kõhutantsijannad ning idamaade eksootilised trummirütmid Reigo Ahvenalt. Lisaks ilmusid lendaval vaibal kohale ka kaunid Aladini mõrsjad, kes näitasid põnevat mõõga-showd.

Suursugune Dom Party kestis varahommikuni! Teiste seas oli idamaisest luksusest osa saama tulnud ka Monaco suurärimees Roberto de Silvestri aka Unistuste-Roberto, staarkulturist Argo Ader, staarmuusik Kristjan Kasearu jpt.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles