Aus mees Genka: osavat petist on päris raske ära tunda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henry Kõrvits ehk Genka
Henry Kõrvits ehk Genka Foto: Annika Erg

Tuntud räppar Genka ehk Henry Kõrvits on terve elu Tallinnas pesitsenud ning seetõttu ka palju kerjuste ning narkomaanidega kokku puutunud. Buduaar uuris Genkalt, kas ja millistel tingimustel ta kodututele raha annab ning kas ta suudab ära tunda petise.

Peenraha olemasolul annab Genka kodututele raha päris lahkelt.

«Paaril viimasel korral olen isegi kaheeuroseid andnud, eks see on see harjumus Eesti krooni ajast, siis oli täiesti normaalne ju paar krooni ära anda,» möönab Genka, et tegelikult on kaks eurot ikkagi päris korralik raha kodutule andmiseks.

Sageli on Genka andnud raha ka neile, kes oma kurva jutuga tema poole pöörduvad.

«Päris palju on ikka neid, kes tulevad jutuga, et jäin Keila või Saue bussist maha ja äkki saate natuke raha anda. Eks ma siis annan, ega ma kade mees pole,» muigab räppar.

«Ma olen eluaeg Tallinnas elanud ja tunnen ikka vufeldaja või narkomaani ära, neile ma raha ei anna. Samas, ega neid vanainimesi ka tea, pärast sõidavad kõik seitsmese bemmiga koju,» naerab Genka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles