Euroopa suurima lotovõidu saaja polnud oma õnnest teadlik

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EuroMillionsi lotopilet.
EuroMillionsi lotopilet. Foto: AFP / Scanpix

Mallorcal elav 25-aastane hispaanlanna sai oma suurest lotovõidust teada alles pärast seda, kui ta isiku tegi kindlaks lotofirma.


Naine oli terve nädalavahetuse külmetusega voodis ning tal polnud aimu, et ta võitis EuroMillioni lotoga 126 miljonit eurot, teatab AFP.

«Ma olin veel esmaspäeval haige, kuid otsustasin tööle minna, et mitte jääda majanduskriisi ajal oma kohast ilma,» teatas tundmatuks jääda soovinud naine oma pöördumises.

Lotofirma Serviapuestase esindaja sõnul oli naine lotovõidust kuuldes ehmunud, teisest küljest aga väga liigutatud.

Naise sõnul oli ta lotofirma käest uudist kuuldes esmalt arvanud, et teda tahetakse ninapidi vedada. Hispaanlannal  on kavas nüüd osta Mallorcale maamaja ja hakata hobuseid kasvatama.

Euroopa suurimast lotovõidust, 126 miljonist eurost piisab näiteks kahe lennuki Airbusi A-320 ostmiseks.

Eelmine lotorekord sündis 2005. aastal, kui Iirimaal elav naine võitis 115 miljoni eurot.

EuroMillionsi loosimine toimub igal reedel ja kui peavõitu ei tule, liidetakse see summa järgmise nädala potile. Pileteid müüakse vaid üheksas riigis: Suurbritannias, Iirimaal, Prantsusmaal, Hispaanias, Portugalis, Austrias, Šveitsis, Belgias ja Luksemburgis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles