Kas see on huumor? Geiaktivist Reimo Mets: nõuame õigust lahutada!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
geiaktivist Reimo Mets: nõuame õigust lahutada!
geiaktivist Reimo Mets: nõuame õigust lahutada! Foto: Facebook

Täna on rahvusvaheline naljapäev. Ka Elu24 ja Postimees-online postkasti on potsatanud hulgaliselt libapressikaid, mis sedavõrd lahjad, et naerma ei ajagi.

Gay-aktivist Reimo Mets paljastas täna, 1. aprillil, et tegelikult käib kogu võitlus selle nimel, et samasoolised paarid saaksid kooselusid lahutada, mis aga on paraku võimatu enne, kui saab võimalikuks selliste kooselude registreerimine.

«Kõik tublid kirstlased tohivad lahutada, aga meie mitte,» on Mets nördinud ning viitab värskele uudisele, mille kohaselt lahutatakse Euroopa Liidus enim abielusid tuhande elaniku kohta sellistes riikides, nagu Leedu ja Poola. «Nagu uuring näitab, on abielulahutus kristlike pereväärtustega kaasas käiv põhiõigus, mis paraku ei laiene samasoolistele paaridele,» kurtis Mets. 

«Mul on elu jooksul olnud mitu pikaajalist suhet, mis on tänaseks lõppenud. Kui ma ei saa üheski ankeedis ega küsitluses märkida oma staatuseks «lahutatud», siis on see diskrimineeriv - tahan ka olla elu jooksul mingi 3-4 korda abielus, nagu see on kombeks paljudel heterodel,» põhjendas Mets.

Kas see uudis ajab sind naerma või pigem nutma?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles