Eesti kalevipojad jooksevad Norras ringi palja tagumikuga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purjus noormehed “tõstavad” Norras Eesti mainet!
Purjus noormehed “tõstavad” Norras Eesti mainet! Foto: Reporter.ee

Purjus Eesti kalevipojad ei tõmba tähelepanu mitte ainult Soomes vaid ka mujal maailmas. Alkoholijoobes Eesti noormehi võib kohata ka näiteks Norra pealinnas Oslos. Üks vägijooki tarbinud tüüp muutus lausa nii julgeks, et kiskus ennast paljaks ja näitas norrakatele oma «meheau».

Eestis pärit vennikestel on igatahes lõbus. Rüübatakse õlut ja tuntakse elust mõnu. Alkohol muudab teatavasti inimesed ülemeelikuks ja üks vennike seda juuresoleval mobiiliga filmitud videolõigul ka tõestab.

Nimelt kisub ta end porgandpaljaks ja teeb «kellade helinal» ka paar tiiru pargi mänguväljakul. Paljast tagumikku näevad ööpimeduses välkumas ka kohalikud norrakad, kes eestlasi hõigetega veel takkagi julgustavad.

Eestlaste kisa ja ropendamist on kaugele kuulda ja peagi ilmub kohale ka üks akordioniga mees, kes mõne õlle eest on nõus poistele tantsumuusikat mängima. Kõige hoogsam tants ja vile läheb aga lahti siis, kui tänavamuusik vene pidudelt tuntud viisijuppi mängima hakkab.

Vaata Eesti kalevipoegade öist lustipidu Oslos!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles