Kõrsikud annavad esimese täispika kontserdi Rock Cafes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Kõrsikud
Ansambel Kõrsikud Foto: promo

Neljapäeval, 4. aprillil annab oma esimese täispika kontserdi Rock Cafes konkursil Eesti Laul kuulajate südametesse koha võitnud ansambel Kõrsikud. Bänd jagab sedakorda lava koos ansambliga Jäääär, kes annab selle kevade viimase kontserdi Tallinnas.

«Kolm suurt meest ja kaunid kodumaised laulud» - nii kirjeldavad end Kõrsikud.

Üks suurtest, Bonzo, lausus, et tegemist on Kõrsikute esimese täispika kontserdiga Rock Cafes.

«Oleme küll külalisena paar lugu mõnel sündmusel teinud, kui täispikana on see tõesti meie esimene etteaste,» lausus Bonzo.

«Midagi erilist plaanis pole, täiesti tavaline kava ja ilusad laulud - ja sellest peaks piisama.»
 
Unikaalne Tartu urban-folgi sound ehk Jäääär sündis 21. jaanuaril 1991. Kahe järgneva aasta jooksul elati koos, esineti, murti südameid, käidi mõnes välisriigis ja salvestati kaks kassetti, koliti InBoilita Tallinnasse, kus esineti pea igal nädalal Von Krahli Teatris ning seejärel mindi vahelduseks laiali.

InBoil ja Jaan Sööt esinesid neil aastail Jääboileri nime all, esitades peamiselt Jääääre repertuaari trummikomplekti, saksofoni ja elektriviiuli professionaalsel kaasabil.

1998. aastal tuli Jäääär koosseisus Jaan, InBoil, Tõun ja Tarz jälle kokku. Tänaseks on Jääääre põhikoosseisus Jaan Sööt, Tõnu «Tõun» Timm, Tarvo «Tarz» Jaaksoo ja Teet Velling. 

Piletid kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti ning uste avanedes Rock Cafe kassas. Uksed avatakse kell 19.00. Kontsert on vanusepiiranguta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles