Elu24.ee reklaamikonkursi võitjad: esikoht on meeldiv tagasiside

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24.ee reklaamivõistluse võitsid Andres Vares ja Heigo Lepla, kes sõidavad juunis Eestit esindama Cannes’i Lions reklaamifestivalile. Lisaks on meeste taskus nüüd ka uued Nokia kaameratelefonid.

Konkursist võisid osa võtta kõik alla 28-aastased kodanikud, kes filmisid mobiiltelefoniga Elu24.ee'd reklaamiva klipi. Žürii valikul näidatakse parimaid klippe Kanal 2 ja MTV-Eesti telekanalites.

Võitjapaar Heigo Lepla ja Andres Vares on tublid üliõpilased, Heigo (25) tudeerib Tartu Ülikoolis eesti ja soome-ugri keeleteadust ning Andres (26) IT Kolledžis IT süsteemide administreerimist.

Kas esimene koht tuli üllatusena?
Meie jaoks oli võit juba enne konkurssile minemist olemas. Teadsime,et olime teinud kõik, mis suutsime selleks antud aja ja vahenditega. Ise oleme rahul ja esikoht on meeldiv tagasiside.

Kui palju läks aega ideest teostuseni?
Aega kulus kaks päeva ja aega oligi kaks päeva konkursi lõpuni. Lisaks ajale kulus ka tonn vett.

Kumb teist täpsemalt mis osa eest vastutas? Idee, teostus?
Ideed tekkivad meil tavaliselt ühiste mõttevahetuste käigus. Jooksvalt tuli seda veel kohandada kolmekümnele sekundile, nii et mõned algsed mõtted pidid välja jääma. Näitlejad Andres Vares ja Kaisa Kase; tehniline lahendus, montaaž ja operaator Heigo Lepla.

Kas olete varem sarnastel konkurssidel osalenud?
Ei ole.

Mida ootate Cannes'i reisilt ja kui palju olete sealse reklaamimessiga kursis?
Tänaseks oleme juba päris hästi kursis. Ootame suurtes kogustes uusi väärtuslikke teadmisi ja tahame välja uurida, milleks me tegelikult võimelised oleme.


Andrese ja Heigo valis võidu vääriliseks žürii koosseisus:
Žürii esimees Urmas Villmann - Kontuur Leo Burnett
Anu Veermäe - Rudolf Konimois Film
Ivar Soone - Tallinna Ülikool
Erik Roose - Postimees
Marika Jahilo - Postimees
Jaanus Lillenberg - Postimees Online

Võistlusel jäi teiseks Andrus-Eerik Paaksi, keda lisaks 3000 kroonile premeeriti ka Roger Hatchuel Academy stipendiumiga, mis lennutab ta nädalasele reklaamikoolitusele Cannes'i.

Kolmanda koha omanikuks on Kaarel Kokemägi, kes sai auhinnaks 2000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles