Mahavok ja Kare Kauks teevad comeback'i

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mahavok.
Mahavok. Foto: promo

Tänavusel "Õllesummeril" astub üle 20 aasta taas suurele lavale legendaarne Eesti 1980. aastate menubänd Mahavok koos Kare Kauksiga, lubades nii muusikalist kui visuaalset tipplavastust.

Korraldajate teatel esitab Eesti ühe omapärasema helikeelega ansambel festivalil nii enda uusi instrumentaallugusid kui eesti levimuusika kuldvaramusse kuuluvaid hitte nagu "Tunnete keel" ja "Mägede hääl". Kontserdi muusikalist poolt toetavad klipid ekraanidel.

Mahavok alustas ansambli Spiraal nime all progemuusikaga 1980. aastate alguses. Mahavoki nime all esineti esimest korda 1982. aastal koos ansambliga Radar.

Ansambli koosseisu on lauljatena peale Kare Kauksi lühemat aega kuulunud Karl Madis ja Marju Länik. Mahavokilt on ilmunud kaks kauamängivat: 1987. ja 2002. aastal. 1987. aastal võitis Mahavok Eesti levimuusika ihaldatuima auhinna - Tartu muusikapäevade grand prix'.

Mahavok astub "Õllesummeri" uudsel Heinekeni laval üles festivali teisel päeval 9. juulil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles