Depeche Mode'i Riia kontserdi külalisesinejaks on MOTOR!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Motor
Motor Foto: BDG
Briti kultusbändi Depeche Mode'i Riia kontserdi külalisesinejaks on hetke üks põnevamaid elektroonilise muusika bände MOTOR. Innovaatiline ameerika-prantsuse duo teeb kaasa suurema osa Depeche Mode'i "Sounds of the Universe" tuurist.

"Me tülitsesime absoluutselt kõige üle - muusika, välimus, videod ja ideed... see oli täielik õudusunenägu," räägivad alates aastast 2005 koos muusikat tegevad ameeriklane Bryan Black ja prantslane Mr. No. "Alles peale seda, kui kuulasime oma esimese albumi "Klunk" lõpptulemust, mõistsime, et selle materjali tegi tugevaks hea koostöö." Juunis on duol ilmumas juba kolmas album "Metal Machine", mis sisaldab juba MOTOR'i kaubamärgiks saanud industriaalseid rokielemente, kuid rõhub seekord rohkem tantsulisusele. "Me tahtsime jätkata kahe eelmise albumi vaimus, kuid samal ajal tuua klubidesse uut ja värsket soundi," ütleb Black.

MOTOR'i tõeline energia avaldub aga alles kontsertidel. "Me teame, et kui me juba lavale jõuame, muutume me kellekski teiseks. See ei ole sunnitud või lavastatud - me võime seda isegi kainelt teha," naerab Mr. No. Järelejätmatult alates bändi loomisest tuuritanud MOTOR on mänginud superklubides ja suurtel festivalilavadel, tehes kaasa viimati Euroopat ja Ühendriike hõlmanud tuuri industriaalilegendi Nitzer Ebbiga.

Sel korral on nad oma "Tour of the Universe" tuurile külaliseks kutsunud kultusbänd Depeche Mode. Kahe bändi koostöö sai alguse, kui Martin Gore kuulis MOTOR'i remiksi singlist "Precious" ning leidis, et see on kõik parem Depeche Mode'ist tehtud remiks, mis kunagi tehtud. Huvitavaid remikse on bändilt oodata veelgi - MOTOR'i versiooni oma lugudest saavad näiteks nii Acidkids kui Kanye West.

Depeche Mode'i kontsert toimub kevadises Riias, 25. mail Skonto Staadionil ning bänd loodab näha seal ka kõiki oma Eesti fänne. Kontserdi piletid on müügis kõikides Piletilevi müügipunktides, Statoili teenindusjaamades ja internetis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles