Heimar Lenk kutsus üles halastusseksile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heimar Lenk
Heimar Lenk Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Poliitik Heimar Lenk sõnas, et halastusseks väga üllas ning kutsus seda üles pakkuma iseäranis sõduritele Iraagis või Afganistanis.

Lenk luges Kadri Kõusaare intervjuud, kus kirjanik rääkis valehäbita, et Bologna ülikoolis õppides otsustas ta ühe sõbrast ülikoolikaaslase «võrgutustantsule» järele anda ning ära proovida, kas halastusseks võiks temas mehe vastu sügavamaid tundeid tekitada, kirjutab Kroonika.

 

Kõusaare lugu tekitas poliitikus mõtteid, et tegelikult oleks halastusseks enim õigustatud juhul, kui seda pakutakse näiteks Iraagi või Afganistani sõduritele.

 

«Neile ikka meeldiks, kui mõni paitamas käiks,» nentis Lenk.

 

Mees lisas, et iseäranis võib halastusseks rõõmu pakkuda haiglas viibivatele sõduritele, kuna neil on kõrgendatud lähedusvajadus.

 

Lenk pole enda sõnul ise harrastusseksiga tegelenud.

 

«Mul endal pole ette tulnud. Meest ei saa ju käskida, et hakka nüüd halastusseksi  pakkuma, mehe «väike sõber» lihtsalt ei kuuletu!» lausus poliitik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles