Modelli-Keiu finaalist loobumist ei kahetse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti tippmodelli" neiud Londonis Gomez-Gracia moeshowl, mille korraldas Kaja Wunder. Osalesid noored modellihakatised Lisann Luik, Keiu Simm, Triinu Lääne, Helina Metsik ja Ksenia Viksne
"Eesti tippmodelli" neiud Londonis Gomez-Gracia moeshowl, mille korraldas Kaja Wunder. Osalesid noored modellihakatised Lisann Luik, Keiu Simm, Triinu Lääne, Helina Metsik ja Ksenia Viksne Foto: The Button Club

«Saate finaalist loobumist ei ole ma siiani kahetsema hakanud ning ilmselt ka ei hakka. Maailmas on võimalusi üüratult palju ning modellisaate finaalis osalemine oleks lihtsalt üks nendest olnud,» kinnitab ka ligi aasta pärast «Eesti tippmodelli» saadet üllatuslikult finaalis osalemisest loobunud Keiu Simm.

Kuigi 17aastane Keiu tõdeb, et saate «Eesti tippmodell» võitmine oleks teda modellinduses palju aidanud, ei arva ta, et otseselt millestki ilma jäi, vahendab Õhtuleht.

«Vaatamata sellele, et modellisaate võit oleks mind mingil määral mu modellikarjääriga aidanud, arvan ma, et kui inimesel on potentsiaali, piisavalt tahtejõudu, usku endasse ning kindlasti ka toetajaid, ei ole tal vaja sellist tiitlit, mida modellisaade pakkus. Lõppude lõpuks ei saa modell tööd tänu oma tippmodelli staatusele vaid oma oskustele!» teab ta targalt rääkida.

Küll aga pole kaunitar modellindusele selga pööranud ja on avatud riigisisestele pakkumistele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles