Aasta naisartisti Maarja loomingust osatakse mainida vaid eurolugusid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldne Plaat 2013
Maarja-Liis Ilus
Kuldne Plaat 2013 Maarja-Liis Ilus Foto: Toomas Huik

«Kuldse plaadi» aasta naisartistiks saanud Maarja andis eelmisel aastal välja uue plaadi «Kuldne põld».

Kuna viimasel ajal on Maarjast meediasse vähe infot jõudnud, otsustas «Ringvaade» kupatada tänavale reporteri, et küsitleda inimesi, mida nemad lauljatari tegemistest teavad.

Esmalt uuriti, millist lugu inimesed Maarjalt mäletavad ja ehk oskavad nad seda ka ümiseda.

Kummalisel kombel meenutasid küsitletud Maarja aastatetaguseid eurolugusid - «Kaelakee häält» ning «Keelatud maad». Kui esimene lugudest on aastast 1996, siis looga «Keelatud maa» käis lauljatar Eurovisioonil 1997. aastal.

Ka ei osanud küsitletud vastada, millega lauljatar hetkel tegeleb. Nõnda meenutati näiteks tema «koerasaadet» ning kohtunikurolli superstaarisaates.

Kui Maarjalt uuriti, mida ta arvab sellisest tagasisidest, lausus ta rahumeeli, et see on pigem hea, et inimesed kõike ei tea ega hoia teiste elukäigul kogu aeg silma peal.

Maarja tõdeb Anu Välbale antud intervjuus, et esitab mõlemat lugu siiani kontserditel. Vaid «Kaelakee hääl» jääb teinekord laulmata, kui just Ivo Linnat publiku seas ei leidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles