Seltskonnatäht Gerli Rosenfeld: Saaksin Edgar Savisaarest rohkem fänne!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Rosenfeld
Gerli Rosenfeld Foto: Sander Sisask

Noor ja särav koreograaf, lauljatar ning näitleja Gerli Rosenfeld, kes tegi kaasa ka kodumaises menufilmis «Vasaku jala reede», jõuab kõikjale, kus miskit vähegi skandaalset toimub.

 

Et Gerlil pole energiast kunagi puudust olnud, uuris Buduaar Gerli käest, millise tuntud eestlase ametit ta prooviks, kui saaks üheks ööpäevaks kellegi teise tööd proovida. Vastusega Gerli end tagasi ei hoidnud ja skandaali ta ei karda!

Kui Gerli saaks valida ükspuha millise tuntud eestlase ameti, siis kehastuks ta Tallinna linnapeaks ehk istuks Edgar Savisaare mugavasse nahktugitooli.

«Jah, mina valiksin tõesti Edgar Savisaare praeguse ameti. Arvestades praegust aastaaega ja tänavate seisukorda, siis teeksin kindlasti korda kõik Tallinna tänavad. Ma tean, et ilmselgelt ei ole kõike võimalik ühe päevaga  teha, aga ma annaksin endast parima. Ja, kusjuures, ma saaksin kindlasti rohkem fänne kui Edgar Savisaar ja see kurk… ,» naerab Gerli.

Neiu lisab: «Siis kasutaksin ära linnapea privileege võttes auto ja autojuhi ning viiksin oma vanaema loomaaeda ja shoppama.»

Ja viimane asi, mida Gerli teeks: «Viimase asjana paneksin Tallinna TV kinni ja annaks raha lasteaedadele.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles