Playboy: Kerli on üks maailma suuremaid popstaare, kelle nime te pole kuulnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv
Kerli Kõiv Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Lauljatar Kerli andis intervjuu Ameerika Playboyle ning artikli juhtlõik algab nii: «Ta on üks suurimaid popstaare maailmas, kuid te pole tõenäoliselt kunagi kuulnud tema nime.»

Playboy kirjutab, et Kerli kasvas üles Eestis Nõukogude okupatsiooni viimastel aastatel, kuid juba siis teadis ta, et tema jaoks on maailmas midagi suuremat ja värvilisemat. Kerli otsustas selle üles leida ja hakkas osalema lauluvõistlusel, mille abil sõlmis ta 2006. aastal plaadilepingu Island Recordsiga. Kerli debüütalbum «Love Is Dead» jõudis Billboard 200 tabelisse, ta astus üles Tim Burtoni filmi «Alice imedemaal» kogumikplaadil ning kirjutas Demi Lovato hiti «Skyscraper».

Edust hoolimata pole Kerli lasknud Los Angelese elustiilil end ära rikkuda. Ta valmistab jätkuvalt ise enamiku oma kostüümidest, mille tõttu võrreldakse teda sageli Lady Gagaga. Kuid Kerli look'i ei kujunda ükski tippdisainer, vaid tema online-fänkond, keda ta nimetab Kuulasteks.

Muu seas rääkis Kerli Playboyle sellest, milline on tema parim kontserdimälestus.

«See oli see suur iseseisvuspäevafestival Eestis. Kontserdi lõpus otsustasin laulda üht vana Eesti laulu, mis tähendab riigile väga palju. Taustaks mängis sümfooniaorkester ja kui ma laulsin esimese noodi, hakkasid kõik mäe peal istunud 70 000 inimest tasapisi püsti tõusma. See oli hingemattev hetk! Mul tuli kananahk ihule, kuid terve aja pabistasin, et kui ma mõne sõna valesti laulan, vihkavad nad mind igavesti!» naeris Kerli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles