Camryn paljastas Elu24-le, kus ta peamiselt Harry Stylesi trehvab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Camryn (Up All Night Tour, 2012)
Camryn (Up All Night Tour, 2012) Foto: 5280 Media

One Directionit soojendab nende väljamüüdud Euroopa tuuril «Take Me Home Tour» 13-aastane andekas lauljatar Camryn, kes rääkis Elu24-le endast, oma muusikast ja loomulikult ka sellest, kuidas ta maailma ihaldusväärsemate poistega läbi saab.

Millal hakkasid tegelema laulmise ja esinemisega?

Olen laulnud senikaua kui mäletan, kuid ma ei tegelenud sellega tõsiselt enne, kui osalesin esimest korda talendivõistlusel. Siis mõistsin, et see on just see, mida teha tahan.

Kas kirjutad enda laulud ise?

Kirjutan koos produtsent Lennon Murphyga, kes on ühtlasi ka minu mentor ja klahvpillimängija.

Räägi lähemalt oma singlist «Now Or Never»! Mis on selle laulu inspiratsiooniks?

Ajal, mil YOLO oli just populaarseks saanud, soovisin kirjutada tantsulugu ja mõtlesin, et miks mitte «Now Or Never». Niisiis arendasimegi seda ideed, sest mõnikord ongi lugu selline, et «nüüd või mitte iial» - kui sa kohe ei tegutse, ei pruugi sul seda võimalust enam kunagi tulla.

Kes on sinu muusikalised iidolid ja mõjutajad? Kes on su lemmiklaulja?

Mind on enim mõjutanud Mariah Carey, Beyonce ja Demi Lovato. Nad on tugevad ja võimsad lauljad ning neil kõigil on oma eripärad.

Millist muusikat armastad ise kuulata? Mis on su lemmikžanr?

Tegelikult kuulan palju erinevat sorti muusikat. Hulgaliselt pop- ja tantsumuusikat, lisaks rokki ja isegi natuke metalit. Kui vaadata mu iPodi muusikavalikut, siis see võib imestama panna, et milline inimene ma üldse olen!

Kas sul on plaanis ka album avaldada? Kas eelistaksid digitaalsest või füüsilist albumit?

Loodan väga, et saan peagi albumi avaldada. Mulle meeldiks, kui minu muusikast ilmuks füüsiline plaat, kuid digitaalse muusika levitamine on muutunud niivõrd lihtsaks, et iTunesi väljalase on tõenäolisem.

Kas mängid mõnda pilli? Kui ei, siis millist sooviksid osata?

Ma oskan veidike mängida kitarri ja trumme. Ma pole väga vilunud, kuid kavatsen kindlasti veel harjutada ja õppida.

Millist sotsiaalvõrgustikku eelistad fännidega suhtlemiseks? Kui palju võtad arvesse nende tagasisidet?

Armastan fännidega vestelda Twitteri vahendusel, sest see on kõige lihtsam viis nendega suhelda. Kuid mu lemmik on kindlasti Instagram. Mulle meeldib väga pildistada ja kõige selle reisimisega tegib mul pidevalt tohutult palju unikaalseid võimalusi, mida tahan maailmaga jagada.

Kuidas tuled toime negatiivse kriitikaga?

Ma mõtlen sellele ja kui selles on midagi konstruktiivset, üritan sellest õppida. Õelutsemist lihtsalt ignoreerin. Vastu õelutsemisest ei saa kunagi midagi head tulla.

Kus näed end kümne aasta pärast?

Loodetavasti tuuritan üle maailma. Minu suurim unistus on müüa välja kontsert Madison Square Gardenis, nii et teen kõik, et see ükskord juhtuks!

Kuidas sai sinust One Directioni soojendusesineja?

Sattusid nende kontserdile, kui olin ise USAs esinemas, ning mu mänedžer võttis pärast show'd nendega ühendust ja sealt sai asi hoo sisse.

Kuidas on olla nende soojendaja? Kas One Directioni fännid on sind hästi vastu võtnud?

Soojendada bändi, kes sind inspireerib ja keda sa ise fännad, on maailma parim tunne! Sõbralikud fännid on teinud selle kogemuse veelgi meeldivamaks.

Millal said sa One Directioni poistega tuttavaks ja kuidas esmakohtumine kulges?

Kohtasin neid paar päeva enne meie esimest ühist esinemist tuuri «Up All Night» ajal Connecticutis. Nad olid tegelikult natuke häbelikud, kuid pärast minu ja mu meeskonnaga lähemalt tutvumist oli meil väga lõbus!

Kui palju sul õnnestub poistega aega veeta? Mis on nende lemmiktegevused peale esinemise?

Ma trehvan neid sageli täiesti suvalistel hetkedel. Harryle meeldib jõusaalis trenni teha ja seal ma teda tavaliselt näengi, kui ma kardiotreeningut tegemas käin.

Millise One Directioni liikmega on kõige kergem läbi saada? Kes on kõige seltsivam; kes eelistab omaette olla?

Nad on kõik väga sõbralikud ja tõelised armsakesed. Harry ja Niall on seltsivamad kuid teised ja neile meeldib nalja visata. Louis hoiab rohkem omaette.

Milline One Directioni laul on sinu lemmik?

«Rock Me».

Mida armastad teha peale muusika?

Mul ei ole kooli, oma muusika ja tuuritamise vahel eriti palju vaba aega, kuid kui mõni selline hetk tekib, naudin siiralt internetis fännide ja sõpradega suhtlemist. Olen üle maailma kohanud nii palju imelisi inimesi, et olen enamiku nendega heaks sõbraks saanud. Naudin ka šoppamist ja maniküüri tegemist. Ma fännan hetkel küünekunsti!

Milliseid saateid sa vaatad?

Jumaldan sarju «Pretty Little Liars» ja «Vampire Diaries»!

Kes on sinu praegune celebrity crush?

See on raske küsimus! Mitte väga ammu olin täiesti sisse võetud Taylor Lautnerist, kuid hetkel mul crush'i ei ole.

Kes on sinu lemmik Youtube'i-staarid?

Armastan Jenna Marblesit. Ta on tohutult naljakas ja mõnikord on selles kõiges tõetera sees! Mu teine lemmik on GloZell.

Kas sul on õdesid-vendi?

Jah! Mul on vanem õde ja noorem vend.

Kas sul on lemmikloomi?

Jah, mul on koer Lulu, kes on praegu kodus. Mõnikord võtan teda reisile kaasa, kuid seekord mitte.

Kas oled seotud mõne heategevusega?

Hetkel mitte, kuid mulle meeldib igal võimalusel aidata. Varem tegin Denveri kodutute varjupaigas igal aastal vabatahtlikku tööd. Lisaks armastan lastehaiglates laulmas käia.

Camryn Magness, artistinimega Camryn, sündis 1999. aasta 14. juulil Denveris. Esimest korda sai ta laiemat tähelepanu 2010. aastal Youtube'i postitatud videotega, tänu millele pääses ta Cody Simpsoni ja Greyson Chance'i kõrval Ameerika tuurile. 2012. aastal sai ta One Directioni soojendusesinejaks ning 2013. aastal ühines ta taas bändiga ja soojendab neid 63 väljamüüdud kontserdil Euroopas.

Camryni uusim singel on «Now Or Never», mille videot näed allpool.

Huvilised saavad intervjuud lugeda ka muutmata kujul inglise keeles:

Camryn Q&A

At which age did you start singing/performing?

I've always been singing as long as I can remember, but I didn't get serious about it until I entered my first talent show. It was then I knew that this is what I wanted to do, and I've spent the time getting myself ready to do it.

Do you write your own songs?

I cowrite with my producer, Lennon Murphy, who is also my mentor and keyboardist!

Tell us more about your latest single «Now Or Never»! What inspired this song?

Well I wanted to write a dance song around the time YOLO was going around, and I was like.. Well why not «Now or Never»?. And we just kind of went with the idea, because sometimes it's Now or Never. And if you don't act now you may never have the chance to do it again.

Who are your influences in music? Who is your favorite singer?

I am influenced by Mariah Carey, Beyonce and Demi Lovato. They are strong and powerful singers who all have unique characteristics to them.

What kind of music do you like to listen? What are your favorite genres?

I actually listen to a lot of different music. Tons of pop and dance music, to rock and even some metal. Someone could look at my iPod and just be so confused like «who is this person!»

What are your plans on releasing an album? What are your thoughts on digital vs physical albums?

Definitely hoping to release an album soon. I'd love to have a physical copy released out there, but digital music has just become so easy for all of us to get our hands on that it seems like an iTunes release is more realistic.

Do you play an instrument? If not, which one would you like to master?

I can play guitar a little bit and the drums. I haven't mastered them yet, but I would really like to get back and learn more about it.

Which type of social media do you prefer to communicate with your fans? How much do you take their feedback into consideration?

I love chatting with fans through Twitter. It's the easiest way to interact with fans. But my favorite social network to use is definitely instagram. I love taking pictures and I feel that I get so many unique opportunities with all the traveling I do that I want to share it with the world.

How do you deal with negative criticism?

I think about it and if it's something that I should change then I work on it. Otherwise if it's someone being mean, I just ignore it. There is no good that will come from being mean back, so it's better to be the bigger person.

Where do you see yourself in ten years?

Hopefully touring the world. My dream is to sell out Madison Square Garden, so I'm doing whatever it takes to make it happen!

What lead you to be the opening act for One Direction?

I actually got to see them perform when I was playing my own concerts in the US, and my manager just got in touch with them after the show and it kind of took off from there.

How is being their warm up act?

It's the greatest feeling in the world opening for a band that inspires you, and one you are a fan of yourself. And the fans have definitely made it easier by being so welcoming.

When did you first meet the boys from One Direction and how did it go?

I actually met them a couple days before the first show we did together on the Up All Night Tour at the Mohegan Sun in Connecticut. They were actually a bit shy, but once they warmed up to my crew and myself it was a lot of fun!

How much time do you get to spend with the boys? What are their favorite activities besides performing?

I see them a lot in passing and at random times. Harry loves to work out at the gym so that's where I usually see him the most when I'm getting my cardio in on the treadmill.

Which of the 1D boys are the easiest to get along with? Who's most outgoing; who prefers to keep to himself?

They're all actually really easy going and total sweet hearts. Definitely Harry and Niall are more of the outgoing, goofball types. While Louis is a bit more hiding from everyone.

Which is your favorite One Direction song?

«Rock Me».

What are your favorite activities besides music?

I don't have a lot of downtime between school, my music, and touring.. but when I do I just genuinely like chatting with fans and friends online. I've met so many amazing people all over the world, that I've become good friends with most of them. I also enjoy shopping and getting my nails done. I'm really into nail art right now!

Which are your favorite TV-shows?

I LOVE «Pretty Little Liars» and «Vampire Diaries».

Who's your current celebrity crush?

That's a tough one. I was really big into Taylor Lautner not too long ago, but I'm not really crushing on anyone at the moment.

Who are your favorite Youtubers?

I love Jenna Marbles. She is so funny and sometimes it's actually pretty true! My other favorite is GloZell.

Do you have any sisters or brothers?

Yes! I have my older sister and my younger brother.

Do you have any pets?

Yes. I have my dog Lulu who is at home right now. Sometimes she comes on the road with me, but not this time.

Are you involved with any charities?

Not at the moment but I love helping out anyway I can. I used to volunteer every year at the homeless shelter in Denver, and I love singing at children's hospitals.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles