Tähelepanu, Depeche Mode'i fännid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Depeche Mode
Depeche Mode Foto: AFP / Scanpix

Sel reedel kogunevad kõik fännid DM Baari, et tähistada Depeche Mode’i 13. stuudioalbumi «Delta Machine» ilmumist. Ühtlasi tähistab see kuupäev Eesti Depeche Mode Fännklubi hooaja avamist.

 

Depeche Mode’i 13nda stuudioalbum Delta Machine ilmub Eestis sel reedel, 22. märtsil.

Martin Gore, Dave Gahan ja Andy Fletcher tulistavad uue stuudioalbumiga Delta Machine kõigist silindritest, genereerides  julgust ning loomingulisust, mis olid alustaladeks albumite Violator ja Songs Of Faith and Devotion edule. Delta Machine sillutab uue värske tee maailma ühele mõjukaimatest bändidest, kes on eeskujuks artistidele Shakirast Coldplayni ja Killersist MGMT'ni.

Eelmisel aastal Santa Barbaras, Californias ja New Yorkis salvestatud albumi produtseeris Ben Hillier ja miksis Flood. Lisaks uue albumi tavaversioonile CD-l ja vinüülil ilmub Depeche Mode´ilt ka eksklusiivne Delta Machine´i deluxe-versioon, mis sisaldab nelja uut lugu ja 28-leheküljelist kõvade kaantega fotoraamatut kauaaegselt koostööpartnerilt Anton Corbijn.

Dave Gahan sõnas uue plaadi valmismise kohta nõnda: «Muutsime täielikult oma ideed albumi kui sellise loomisest. Kui taipasime, et albumi kõla on kujunemas liiga normaalseks, põrkusime justkui vastu seina. Siis keerasime kõik segamini ning andsime lugudele selle eheda Depeche Mode-kõlapildi. Delta Machine pole erand ja ma ei suuda ära oodata aega, mil kõik meie fännid seda kuulevad.”

Depeche Mode on tuntud oma lojaalse fännibaasiga üle kogu maailma - nii ka Eestis. Möödunud aasta sügisel oma 20. sünnipäeva tähistanud EDMFK (Eesti Depeche Mode Fännklubi) avab tegutsemise 21. hooaja, tähistades oma lemmiku 13nda stuudioalbumi ilmumist just Tallinna vanalinnas asuvas Depeche Mode Baaris.

EDMFK hooaja avalöök on sel aastal eriline – koos klubi liikmete, kutsutud külaliste ja väärilise eeskavaga  tähistatakse Depeche Mode´i uue albumi Delta Machine ilmumist. Pärast ametliku osa lõppu, tund peale südaööd algab tantsupidu aga juba kõigile baari külastajatele. 

Pärast uue albumi ilmumist läheb Depeche Mode Euroopa tuurile, mille avakontsert toimub 7. mail  Tel Avivis. Baltimaade ainus kontsert leiab sel aset 27. juulil Leedu pealinnas Vilniuses.

 

 

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles