Edgar Savisaar: braavo, Susan Boyle!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Susan Boyle
Susan Boyle Foto: WENN.com

Keskerakonna liider ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar kiitis oma viimases blogipostituses teletähte Susan Boyle’i, kes julges unistada suurelt ega kartnud seda välja hõigata.

48-aastane Susan Boyle ilmus telesaatesse «Britains Got Talent» ja esitas seal suure publiku ees loo «I Dreamed A Dream».

«Keskealine proua teatas žüriile, et on püüelnud selle poole, et saada profilauljaks, mille peale saalitäis inimesi mõnitavat naeru kihistas,» kirjutas Savisaar oma blogis. «Siis lisas Susan kiiresti, et «Mul pole varem olnud võimalust esineda, kuid kohe saan. See muudab kõik!» Ta hakkas laulma… Ja kõik muutuski. Susan lõi emotsioonid lakke!»

Pärast naise esinemist on internetti tekkinud kümneid fännilehekülgi.

«Šoti proua on hea näide sellest, et pealtnäha hall hiireke võib osutuda tõeliseks pärliks,» kiidab Savisaar.

Meeri väitel võiks paljud inimesed naisest õppust võtta.

«Kui te kõhklete oma otsustes ega julge viia sisse muutusi oma elus – pole mõtet karta, elu on elamiseks ja tasub proovida,» kinnitas Savisaar. «Meile kõigile on antud vähemalt üks võimalus siin maailmas midagi suurt korda saata, kuid ütlemata paljud ei kasuta seda võimalust.»

Savisaare sõnul peitub talent igaühes, kuid paljud ei kasuta seda.

«Usk iseendasse ja teistesse avab paljud uksed. Seda teed pole lihtne leida,» selgitas ta. «Aga siinkohal veel kord – braavo, Susan Boyle! Vapustav etteaste!»

Vaata naise esinemist siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles