HU? ja Külalised annavad neljapäeval Hollywoodis tasuta kontserdi

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Külalised
Ansambel Külalised Foto: Club Hollywood

Juba sel neljapäeval saab taaskord nautida pealinna keskmes, klubis Hollywood, bändide üritust A.live. Seekord astuvad täies koosseisus lavale kaks vägagi tunnustatud nime, HU? ja Külalised.

Mõlemal pundil on uued albumid tulekul ja ohtralt värsket muusikat. Plaate mängivad Karl-Erik Taukar ja Ott Ojamaa, ja nagu ikka, esimesel tunnil sissepääs Facebook attendiga tasuta!

Uue murrangu äärel seisvad bändid on uut tulemist hoolikalt lihvinud, Külalised suisa neli aastat või rohkemgi. Kevadise värskusega kooskõlas, lubasid mõlemad bändid vähemalt 5-6 lugu uuelt albumilt ette kanda, mistõttu peaks iga kunagine «Armastus on armastus»- või «Absoluutselt» loo fänn kohale tulema.

«Mõlema pundi liikmed on ikka aastaid mussi teinud. Kätevärina puudumine soodustab stressivaba laivi ja noh, laval toimuv on ikka lust, rõõm ja puhas nauding.» ütleb ürituse korraldaja Ott Ojamaa, mil kaaskorraldaja Karl-Erik Taukar eemalt kaasa noogutab.

Juba kolmandat korda toimuv A.live on varasemalt võõrustanud selliseid artiste nagu Vaiko Eplik & Eliit, Frankie Animal, Elephants from Neptune ja Tenfold Rabbit. Iga kuu kolmandal neljapäeval toimuv üritus erineb teistest analoogsetest, pakkudes odavaimat piletit, esimesel tunnil suisa tasuta.

Tasuta sissepääsu nimel liitu üritusega: http://on.fb.me/X29RS4

Vanusepiirang on 18 eluastat ja uksed avatakse kell 22.00

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles