Youtube'i kuulsus fännab Winny Puhhi: Eestis võitis mingi mõttetu tibi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ThisIsHorosho

Venemaa Youtube'i kuulsus ThisIsHorosho kommenteeris Winny Puhhi Eesti Laulu esinemist.

«Eestis võitis mingi mõttetu tibi, aga vot need mölluvennad ei jõudnud kahjuks kuhugi! Epileptikutel ei soovita vaadata, sest nemad võivad saada epilepsiahoo, aga kõigil teistel - palun väga,» tutvustab noormees Winny Puhhi esinemist.

«Kujutage ette, et need vennad ei võitnudki! Isegi mitte seetõttu, et nende hulgas oli kastreerimata metslane, kellel nimeks Winny Puhh,» lisas ta.

ThisIsHorosho kahtlustab, et esitusse on segatud narkootikumid. (Vaata Elu24 videot bändimeeste kahtlasest WC-ühiskülastusest Eesti Laulu ajal.)

«Produtsent, tunnista üles! Palusin ka kohalikel eesti tuttavatel teksti tõlkida. Poolest tekstist ei saanud eestlased isegi aru, aga teine pool rääkis murtud kaelast, seljast... ja millegipärast ka lätlastest,» imestas noormees. «Vot see on action, vot see on glamuur! Mitte nagu mõnedel könnidel!»

Vaata ThisIsHorosho videot SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles