«Aktuaalne kaamera» otsib Kristo Eliase asemele uut ilmateadustajat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Elias
Kristo Elias Foto: Elmo Riig / Sakala

ETV uudistesaade «Aktuaalne kaamera» otsib uut ilmateadustajat, kelle töö on ilmateate koostamine ja esitamine telesaates.

Senine «Aktuaalse kaamera» ilmateadustaja Kristo Elias on teinud ilmateadustaja tööd neli aastat, sellest sügisest on ta «Osooni» üks kaasautoritest ning ta on otsustanud keskenduda täies mahus «Osooni» tegemisele, vahendab ERR.

Sobiv kandidaat uueks ilmateadustajaks peaks olema julge, hea diktsiooni ja väljendusoskusega, valdama head eesti keelt kõnes ja kirjas ning oskama ka inglise keelt vähemalt suhtlustasemel.

Töö eeldab uudisloo koostamise ja toimetamise oskust, oskust töötada meeskonnas, võimet kriitilistes olukordades kiiresti tegutseda ning teinekord ka külma närvi, avatud suhtlemisstiili, initsiatiivikust, arvutil töötamise kogemust, korrektsust, soovitavalt kõrgharidust või selle omandamist.

Kasuks tuleb varasem töö ajakirjanduses.

Ametikohale saab kandideerida SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles