Soomlane sai meigikotiga löögi tagajärjel näohalvatuse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soomlane sai meigikoti löögi tagajärjel näohalvatuse
Soomlane sai meigikoti löögi tagajärjel näohalvatuse Foto: SCANPIX

Soomes mõistis kohus kaks korda oma mehe kallal vägivalda tarvitanud naisele kaheksa kuu pikkuse tingimisi karistuse.

Esimesel korral lõi naine meest õlleklaasiga, teisel korral aga meigikotiga, edastab iltasanomat.fi.

Kohtu sõnul rikkus 54-aastane naine ka kehtestatud lähenemiskeeldu ning tekitas kehavigastuse.

Kohtus paljastus, et mees ja naine olid vabaabielus. Pärast esimest vägivallajuhtumit määras kohus, et mõlemad osapooled saavad teineteise suhtes lähenemiskeelu.

Esimene vägivallajuhtum leidis aset möödunud aasta aprillis, kui paar oli Äänikoskel ühes pubis pidutsemas. Siis lõi naine meest õlleklaasiga. Mehe nägu sai kahjustada.

Möödunud aasta maiks oli lähenemiskeeld juba läbi ning paar uuesti koos. Siis üürisid nad ühte suvilat ning kütsid sauna. Õhtul tekkis nende vahel taas riid. Naine lõi seekord meest tualett- ja meigitarvete kotiga vastu nägu ja käsi.

Löök näkku oli nii tugev, et mehel tekkis näonärvide halvatus, mille tagajärjel osa ta näost muutus liikumatuks. Samuti kaotas ta poole ühest hambast. Parem põsk ja silm paistetasid üles. Lisaks tekkisid tal löökide tagajärjel kätele ja jalgadele verevalumid. Naine hävitas ka mehe CD-mängija.

Naine  peab ohvrile maksma 4460 eurot kahjutasu, millest 1700 eurot läheb kohtukuludeks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles