Meeleolukas Buduaari turg

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

15.-16. märtsini toimus Eesti Näituste messipaviljonis glamuurne Buduaari turg, kus oma asju hea turuhinnaga müüsid nii firmad kui eraisikud. Lisaks sai soetada ainueksemplare VIP turu kuulsustelt ja Eesti moekunstnikelt.

Päevajuht Ženja Fokin tõmbas ostupeo täie hooga käima, samal ajal kui ostjad said valida glamuurituru parimaid palu. Hinnad olid turule kohaselt soodsad ja tingitavad. Kuid leidus ka kallimaid asju kuulsate brändidelt, mis samuti hästi kaubaks läksid. Suures valikus oli seekord ka ehteid ja lasteasju.

Glamuuri lisas särav staariturg, kus Eesti tuntuimate kaunitaride käest sai hea hinnaga kvaliteetkaupa hankida

Staariturul leidsime kauplemast: laulja Jana Kase, eksmiss Laura Kõrgemäe, näitlejanna Diana Klasi, turundusjuht Evely Ventsli,  ettevõtja Ines Karu Salo, seltskonnadaam Kati Tootsi, saatejuht Aveli Jänese, laulja Triin Sommeri, laulja Mai Pallingu, modellid Marilin Kaareste, Breth Tootsi, Joanna Ojastu, ärinaise Beatrice`i, laulja ja näitleja Marilyn Jurmani, moemaani Helene Vettiku, jpt.

Ilus värvilaik oli messikeskuse II korrusel asuv Eesti disainerite moeturg, kus kevadisel värvid olid julgelt võimust võtnud. Moeloojatest on kohal Diana ArnoMarilin SikkalSvetlana PuzorjovaKatrin KotkasIris Janvier, Diana Kurves jt.

Mugavamaks shoppamiseks oli rajatud ka lasteaed

Üle kolmeaastaseid lapsi ootasid toredad kasvatajad  Buduaari lasteaias, mis võimaldas emmedel muretult shopata. Kui sularaha otsa sai, siis kohal oli Swedbank Pangabuss.

Asju sai annetada heategevusele – messipaviljonis ootas kasutatud riideid, jalatseid, aksessuaare jms Uuskasutuskeskuse kogumiskast. 

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles