Heida pilk mälumängu «Mis? Kus? Millal?» stuudiosse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mälumäng «Mis? Kus? Millal?»
Mälumäng «Mis? Kus? Millal?» Foto: promo

Eile valmis Kanal 2 selle kevade mälumängu «Mis? Kus? Millal?» stuudio. Just siin toimub juba sel pühapäeval kell 20.00 esimene telelahing Televaatajad Tarkade vastu.

Esimeses saates mängib televaatajate vastu stuudiovõistkond koosseisus: Ivo Linna, Jüri Aarma, Jüri Vlassov, Tiit Karuks, Indrek Vaheoja ja Madis Aesma.

Kolmeteistkümnes eri sektoris paiknevate küsimuste seast valib stuudiolaua keskel olev vurr selle, millele targad peavad minuti jooksul vastuse leidma. Need küsimused on valitud spetsiaalselt saateks televaatajate poolt saadetud tuhandete küsimuste hulgas.

Laua kolmeteistkümnenda sektori küsimus valitakse aga juhuslikkuse alusel kõigi selleks hetkeks laekunud küsimuste hulgas. Seega on see ootamatu nii saate tegijatele kui ka saatejuhile.

Küsimusi saab saata jooksvalt aadressile kysimus@kanal2.ee või täites Kanal 2 kodulehel vastava vormi. Küsimust saates tuleb lisada ka vastus ja allikas, kust küsimus pärineb, ning küsija foto.

Kui Targad ei suuda minutilise ajurünnaku lõpuks küsimusele õigesti vastata, võidab selle saatnud televaataja raha!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles