«Kodutunne» lõppes ebameeldiva üllatusega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutunne
Kodutunne Foto: Kanal 2

Seekordne «Kodutunne» käis Tartus Margiti juures, kes kasvatab üksi nelja-aastast poega ja on taas lapseootel. Viletsas seisus korteris polnud mingeid pesemisvõimalusi.

Draama sai alguse varsti pärast seda, kuid Margit saatele kirja kirjutas. Ühel päeval helistas ta toimetajale ja selgitas läbi nutu, et jõukamad vennad on tema saatessemineku vastu, sest see tooks nende perekonnale häbi.

Margiti sõnul leiavad vennad ja õde, et ta on ise süüdi oma hädades ja peab ise hakkama saama. Keegi talle abikätt ulatanud pole. Perekonnas on suureks tüliõunaks ka vanaemalt päritud korter, kus Margit praegu elab.

Margit on üksikema, kuna üks tema elukaaslane osutus alkohoolikuks ja teine mängusõltlaseks.

«Kodutunne» kinkis Margitile uue köögi ja vannitoa.

Saate lõpus paljastas saatejuht Anneli Lahe, et selle episoodiga on siiani väga segased asjaolud.

«Nagu saate alguseski nähtud, Margit kord soovib ja siis jälle ei soovi saates osaleda. Samal moel, jagades lubadusi ja siis jälle kokkulepetest taganedes, on Margit siiani püüdnud takistada saate valmimist ja eetrissejõudmist. «Kodutunde» meeskond ja Kanal 2 soovivad teile teatada, et saade oli eetris esialgsel kujul ning me loodame siiralt, et tehtud heategu kaalub üle kõik kõhklused. Sest mul oleks siiralt kahju, kui keegi tõeliselt hädasolija jäi nüüd selle loo tõttu ootele,» selgitas Lahe.

Hea lugeja, millise mulje jättis tänane saade sulle?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles