Esimene «Mis? Kus? Millal?» Kanal 2s juba pühapäeval!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus mälumäng «Mis? Kus? Millal?»
Uus mälumäng «Mis? Kus? Millal?» Foto: promo

Juba sel pühapäeval kell 20 jõuab Kanal 2 otse-eetrisse uue mälumängu «Mis? Kus? Millal?» avalahing. Esimeses saates mängib televaatajate vastu stuudiovõistkond koosseisus: Ivo Linna, Jüri Aarma, Jüri Vlassov, Tiit Karuks, Indrek Vaheoja ja Madis Aesma.

«Mis? Kus? Millal?» on haarav otsesaade, kus kuueliikmeline stuudiovõistkond mängib televaatajate vastu, kes saatsid saatesse põnevaid mälumänguküsimusi. Kui tarkade võistkond ei suuda küsimusele õigesti vastata, võidab küsimuse esitanud televaataja raha.

Küsimused on väga erinevad – vahel peab selleks jälgima videolõiku, vahel tuuakse stuudiosse mingi salapärane ese või on see peidetud hoopis «musta kasti», vahel esitab küsimuse selle saatnud televaataja ise. Kõik küsimused on üllatavad ja vastused loogiliselt tuletatavad. Kumb võistkond – televaatajad või targad – esimesena kuus punkti täis saab, see võidab saate.

Turniiril osaleb kuus kuueliikmelist võistkonda, mis koosnevad tuntud inimestest ja tippmälumänguritest. Avasaate võistkonda kuuluvad Ivo Linna, Jüri Aarma, Jüri Vlassov, Tiit Karuks, Indrek Vaheoja ja Madis Aesma. Järgnevates saadetes panevad ennast proovile ka Andrus Kivirähk, Hardi Volmer, Madis Milling, Andres Anvelt, Peeter Simm, Heiti Kender, Kärt Anvelt, Igor Habal, Roman Baskin, Hannes Rumm, Kadi Liis Saar, Arko Olesk, jpt.

Kuuest võistkonnast kolm tugevamat lähevad edasi poolfinaali ja omakorda nendest parim pääseb hooaja superfinaali.  

Tänaseks on eesti televaatajad läkitanud juba tuhandeid küsimusi, aga seda saab jätkuvalt teha saates küsimuse aadressile kysimus@kanal2.ee või täites ära Kanal 2 kodulehel oleva ankeedi. Kodulehelt leiab ka palju kasulikku infot küsimuste vormistamise kohta.

«Mis? Kus? Millal?» esimene otsesaade on Kanal 2s juba sellel pühapäeval kell 20.00, kohe pärast «Heeringas Veenuse õlal» uue hooaja avasaadet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles