Muusik Mr. Hudson jagab Von Krahlis õpetussõnu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mr. Hudson (paremal) koos Kanye Westiga.
Mr. Hudson (paremal) koos Kanye Westiga. Foto: promo

Eestisse jõuab täna briti päritolu laulja Mr. Hudson, kes on teinud koostööd nii Kanye Westi kui Jay Z-ga ning soojendanud selliste staaride kontserte nagu Amy Wine­house ja The Police.





Tuntud muusik räägib oma kogemustest Tallinnas Von Krahli teatri baaris, kus on täna Red Bulli Muusikaakadeemia infopäev. Õhtul esineb ta üritusel Check One Two.



Mr Hudson sai tuule tiibadesse 2005. aasta Red Bulli Muusikaakadeemiast, mis toimus Seattle’is. Kanye West, kes praegu tema sooloalbumit produtseerib, kirjeldab teda nii: «Ma usun, et Mr. Hudsonil on potentsiaali saada suuremaks kui mina. Ma usun, et temast võib saada üks meie generatsiooni tähtsaimatest artistidest.»



Nüüd on ka Eesti DJdel, MCdel ja produtsentidel võimalik kandideerida Red Bulli Muusikaakadeemia tänavu Londonis toimuvatele õppesessioonidele. Selleks tuleb täna kell 19 minna Von Krahli teatri baari, kus lisaks Mr. Hudsonile jagavat infomaterjale ka akadeemia korraldajad.



Kokku pääseb üritusele kuuskümmend muusikainimest üle maailma. Eestlastest on kahenädalasel muusikakursusel käinud näiteks DJ Madis Nestor (Barcelonas), DJ Dave Storm (Berliinis) ja DJ Quest (Seattle’is).



Lisaks nimekatele produtsentidele on Londonis kohal ka maailma suurimate muusikafestivalide korraldajad – eraldi lava on USA festivalil Detroit Electronic Music Festivalil, Saksamaa festivalil Melt! ja Hispaania festivalil Sonar. Eesti muusikutel on avalduste esitamiseks aega 11. maist 27. juulini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles