Lõuna-Aafrika Vabariigis abiellus kaheksa-aastane poiss 61-aastase naisega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna-Aafrika Vabariigis abiellus kaheksa-aastane poiss 61-aastase naisega
Lõuna-Aafrika Vabariigis abiellus kaheksa-aastane poiss 61-aastase naisega Foto: SCANPIX

Lõuna-Aafrika Vabariigis abiellus kaheksa-aastane poiss 61-aastase naisega, kuna ta surnud esivanem käsiks tal seda teha.

Sanele Masilela sõlmis abielu Helen Shabanguga, kes on varasemast abielus ning viie lapse ema, edastab Daily Mail.

Tshwanest pärit poisi sõnul võtsid ta surnud esivanemad temaga ühendust ning perekond kartes esivanemate kättemaksu, korraldasid pulmad.

Poisi perekond maksis pruudi eest umbes 500 eurot ja lisaks 1000 eurot pulmade korraldamise eest.

Poiss ja ta abikaasa vahetasid sõrmused umbes 100 pulmakülalise ees ning kinnitasid paariks saamist suudlusega.

Kohalikud olid sellisest abiellumisest šokeeritud. Poisi perekond kaitses abielu, samas lisades, et tegemist on vana traditsiooniga.

«Tegemist on esimese korraga, mil meie perekonnas midagi sellist ette tuleb. Sanele sai nime oma vanaisa järgi, kes suri liiga varakult ja ei jõudnud abielluda. Vanaisa ja teised lahkunud esivanemad palusid nüüd poissi abielluda tema eest. Sanele valis Heleni, kuna armastab teda,» sõnas Sanele ema, 46-aastane Patience Masilela.

Ta lisas, et nad korraldasid selle abielu esivanemate õnnelikuks tegemiseks. Kui nad ei oleks seda teinud, oleksid esivanemad võinud neile mingi halva asja teele saata.

Sanele ja Helen ei hakka siiski koos elama. Pärast paari panemist ja pulmapidu läksid mõlemad oma koju ja jätkavad tavapärast elu.

Sanele sõnul tahab ta täiskasvanuks saades uuesti abielluda, kuid siis naisega, kes on talle vanuselt sobivam.

Pruut Heleni sõnul ei olnud ta Sanele`iga abiellumise vastu midagi.

«Olen juba abielus ja mul on viis last, kuid kui esivanemad seda abielu nõudsid, siis ei ole mul selle vastu mitte midagi. Tean, et esivanemad on nüüd õnnelikud,» sõnas naine.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles