Simple Session 13 juba sel nädalavahetusel!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simple Session 13 juba sel nädalavahetusel!
Simple Session 13 juba sel nädalavahetusel! Foto: Jaanus/Red Bull

Sel nädalavahetusel, 16. ja 17. märtsil 2013 toimub Tallinnas Saku Suurhallis kümnes talvine rula- ja BMX-festival Simple Session 13.

Festival saab avalöögi juba kolmapäeval, 13. märtsil Solaris Kinos

Solaris Kinos algab kolmepäevane filmifestival, mis toob vaatajateni valiku värskemaid rula- ja BMX-filme.

Maailma üheks kuulsaimaks ja oodatuimaks ekstreemspordifestivaliks kasvanud Eesti oma Simple Session paistab igal aastal silma muljetavaldava võistlejate nimistuga kogu maailmast, kust ei puudu nii juba ilma teinud sõitjad kui ka uued talendid. Võistlusele on taaskord oodata ligi 200 tipp-võistlejat kokku 35st riigist ning oma võimaluse saavad ka parimad Põhja- ning Baltimaade sõitjad.

Simple Session on üks vähesest maailma profivõistlustest, millel on oma kategooria ka naistele

Eelmisel aastal tutvustas Simple Session maailmale oma sõsarvõistlust Sister Session, kus osales kaheksa maailma paremikku kuuluvat naistrikiratturit Lõuna-Ameerikast Jaapanini. Tänavu võistleb Sister Sessionil 12 naistrikiratturit.

Nagu ikka, eelneb võistlustele kaks treeningpäeva - 14. ja 15. märts

Võistlused toimuvad 16. ja 17. märtsil - esimesel päeval kvalifikatsioonid ning teisel päeval finaalid. Pärast võistlusi, 18. märtsil on Saku Suurhalli rajatav võistluspark avatud kõikidele huvilistele.

Kogu festival on jälgitav ka internetis - võistluse kodulehel ning ekstreemspordikanali Extreme.com veebikeskkonnas. Ülekanne toimub sel aastal esmakordselt täis-HD kvaliteedis.

Aastal 2000 Tartus kohaliku suvise rula- ja trikirattavõistlusena alustanud Simple Session toimub maailma ekstreemspordikalendri ühe oodatuima võistlusena Tallinnas Saku Suurhallis kevadel juba kümnendat korda. Kokku on Simple Session 13 tegutsemisaasta jooksul korraldanud 17 võistlust, sealhulgas ka teistes Eesti linnades, Soomes ja Leedus.

Võistlusmelu kütab üles neli päeva kestev peoprogramm ööklubides Studio, Club Hollywood, Parlament. Esmakordselt on Simple Sessionil avatud ka oma kogunemiskoht, baar Rotermanni kvartali Prooviveskis, kus saavad lõõgastumas käia nii võistlejad kui ka linnarahvas.

Simple Session 13 järjepidevalt avalikustuva võistlejate nimekirja, programmi ja uudistega saab kursis püsida festivali kodulehel, Facebookis ja Twitteris.

Simple Session 13 ajaleht, mis levib Lehepunktides üle Eesti ning valitud paikades ka tasuta, on täismahus kättesaadav ka veebis.

Filmifestivali programmiga saab tutvuda SIIN.

Piletid festivalile on müügil Ticketpros.

Simple Session 13 Teaser Trailer from Simple Session on Vimeo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles