Villu Tamme: mina olen näinud piisavalt mehi, kes on märgatavalt lollimad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smilersi «Viimase» plaadiesitluskontsert presidendisviidis.
Punkar Villu Tamme
Smilersi «Viimase» plaadiesitluskontsert presidendisviidis. Punkar Villu Tamme Foto: Viktor Burkivski

Muusik ja ristsõnameister Villu Tamme võttis «Kuldvillakus» osalenud naiste kaitseks sõna.

Riigikogulane Juku-Kalle Raid kritiseeris oma Facebooki lehel naistepäeva erisaates osalenud mängijaid, nimetades neid poolearulisteks.

Villu Tamme vastas tema postitusele: «Juku, mina olen näinud küll piisavalt mehi, kes on märgatavalt lollimad, ära nüüd naistesse nii ülekohtuselt suhtu, eriti veel naistepäeval. Minul oli saadet vägagi lõbus vaadata, muuseas ei teadnud ma vastust kaugeltki kõigile küsimustele nagu Holden (mida ma tegelikult ei usu - kas sa tõesti tead kõiki neid riidepoode, telesarju ja stiilseid välismaa noormehi?). Aa, ühte päris lolli, kellel ometi mehenimi, võib näha siinsamas kommentaarides - seda, kes rääkis, kuidas Teet Margna ise küsimusi välja mõtleb. Loodetavasti ta tegi siiski nalja.»

«Kuldvillaku» naiste-eri võitis Marilyn Jurman (409 punkti ehk eurot), teise koha sai Teele Viira (175 punkti) ja kolmandaks jäi Kati Toots (160 punkti). Nad pidid vastama näiteks sellistel teemadel esitatud küsimustele - «suurlinnaelu», «rõivapoed», «stiilsed mehed», «make-up», «telesarjad» ja «lõhnad».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles