Ameeriklast võib liiga valju naermise eest vangla ees oodata

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameeriklast võib liiga valju naermise eest vangla ees oodata
Ameeriklast võib liiga valju naermise eest vangla ees oodata Foto: SCANPIX

USAs New Yorgis Long Islandil elavat meest võib ees oodata 30 päeva pikkune vangistus ja 500 dollari suurune trahv, kuna ta naaber kaebas politseile, et ta naeris liiga valjult.

Politsei edastas 41-aastasele Robert Schiavellile hoiatusteate ja trahvikviitungi, et ta Rockville´is oma elukoha aknal 12. ja 13. veebruaril umbes kella 18.00 ajal liiga valjult naeris, edastab The Telegraph.

Schiavelli sõnul kiusab naaber Daniel O´Hanion teda pidevalt ning parim selle vastu on naer.

«Ta naeruvääristab mind kogu aeg ja ainus, millega ma tema vastu saan, on naermine,» teatas mees.

Schiavelli advokaat Andrew Campanelli sõnas, et ta kliendil on aegajalt neuroloogilise probleemi tõttu naeruhood, kuid ta ei naera mitte kunagi ebatavaliselt valjult.

Mees elab koos oma ema Suzanne Schiavelliga ning ema sõnul naerab ta poeg tavapäraselt.

«Naermine võib olla nakkav. Samas on see nii lõbus. Kui mu abikaasa suri, siis me ütlesime endale, et me naerame iga päev ja kogu oma ülejäänud elu,» lausus naine.

Naaber O´Hanioni ei soovinud kaebamist meediale kommenteerida.

O´Hanion ja Schiavelli elavad majades, mida eraldavad vaid kaks sissesõiduteed.

Politsei sõnul edastasid nad hoiatuse ja trahvi, kuna nad said mitu kaebust korduva lärmi kohta. Korrakaitsjate kinnitusel võib kohus määrata Schiavellile kuni ühe kuu pikkuse vangistuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles