Video: Russell Crowe jäädvustas Sydney botaanikaaias jalutades ufo?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Crowe
Russell Crowe Foto: SCANPIX

Austraalia päritolu Hollywoodi staar Russell Crowe külastas selle nädala esmaspäeval Sydney botaanikaaeda ning jäädvustas enda sõnul seal olles taevas nähtud tundmatu lendava objekti.

Ta riputas oma jäädvustuse Youtube`i, kirjutab news.com.au.

«Olin koos sõbraga botaanikaaias, kus filmisime nahkhiiri. Meie jaoks oli taevas nähtu suureks üllatuseks,» tõdes Crowe.

Crowe laadis nähtust tehtud filmi internetti staatuse all ParallelUniverse 1234.

Lühikese filmiklipi juures on tekst: Ufo? Botaanikaaia kohal taevas oli näha kummalise kujuga objekte».

Näitleja esitas samas küsimuse, kas see võis olla mingi loodusfenomen või kaamera probleem.

Samas tõdes ta, et kaamera oli hea ning jäädvustamine kvaliteetne.

Samas jäi selgusetuks, mida taevas ikkagi nähti. Sotsiaalmeedias seati video autentsus kahtluse alla.

Üks Youtube´is seda vaadanu kommenteeris: «See oleks olnud usutavam, kui videot ei oleks toimetatud. Just toormaterjal oleks selle usutavaks teinud. Sa meeldisid mulle filmis «Les Miserables»».

Teine aga: «Russell Crowe – olete saanud oma etenduse! (Are you not entertained!),» viidates Crowe`i poolt öeldud lausele menufilmis «Gladiaator».

Samas tõdeti, et UFOde kohta on viimasel ajal palju materjali Youtube´is. Samuti viidati 1990. aastate kuulsale seriaalile «Salatoimikud,» mille tunnuslauseks oli «tõde on kuskil olemas» (The Truth is out there).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles