Kati Toots hakkab turul pirukat ja kooki müüma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 esitles uut saadet «Põimitud hinged». Saadet juhib Kati Toots.
TV3 esitles uut saadet «Põimitud hinged». Saadet juhib Kati Toots. Foto: Viktor Burkivski

Tubli perenaisena tuntud Kati Toots on Buduaari turul igal aastal osalenud ja erandiks pole ka juba järgmisel nädalal, 15.–16. märtsil Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses toimuv turg. Lisaks enda ja lapse kasutatud asjadele toob tegus naine turule ka omavalmistatud koduseid kergeid sööke, mida külastajad mõistliku tasu eest osta saavad.

«Ma olen alati olnud suur taaskasutuse pooldaja, sest kui on võimalik soodsa hinnaga osta kvaliteetseid asju, siis miks mitte seda teha. Poodides on kõik riided nii ülehinnatud, et täielik rumalus oleks sealt osta,» pajatab Kati Buduaari veergudel.

Lisaks plaanib kokkamist armastav kaunitar avada ka väikese kohvikunurga, kus saab maitsta Kati valmistatud kergemaid eineid. Kuigi menüü pole veel paigas, plaanib tubli perenaine valmistada nii soolasemat kui ka magusamat ampsu. 

Buduaari Turg toimub 15.–16. märtsil Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses ning sissepääs maksab naistele €3.50 ja sisaldab värsket Buduaari ajakirja.

Vaata lisainfot Buduaari turu kohta ka siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles