Robbie Williamsi Tallinna kontserdile on tulemas fänne 30 riigist

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams ja Olly Murs
Robbie Williams ja Olly Murs Foto: PAUL HACKETT/REUTERS

Taasiseseisvuspäeval, 20. augustil esineb Tallinna Lauluväljakul Briti edukaim sooloartist ROBBIE WILLIAMS. Kontserdile on oodatafänne 30 riigist – nii kogu Euroopast kui ka Põhja- ja Lõuna-Ameerikast ning Austraaliast.


Tallinna show saab olema laulja uue turnee«Take The Crown - Stadium Tour 2013» ainsaks esinemiseks kogu regioonis – sel suvel ei esine Robbie Stockholmis ega Helsingis, Vilniuses ega Riias, Moskvas ega Peterburis. Peale selle toimub kogu Ida-Euroopas sel suvel vaid kaks Robbie showd.

Tallinna Lauluväljak mahutab sellise suurejoonilise show puhul 70 tuhat pealtvaatajat. Pea pool piletitikogusest pandi müüki Eestis, ülejäänu jagati Soome, Läti, Leedu ja Venemaa vahel. Piletite müük toimub ka Robbie ametliku kodulehe vahendusel.

Piletivahendusfirmade andmetel on huvi Tallinna kontserdi vastu tunda kõikjal Euroopas

Lisaks lähi- ja Skandinaavia riikidele on augustis Eestisse oodata fänne Saksamaalt, Hispaaniast, Horvaatiast, Itaaliast, Austriast, Prantsusmaalt, Luksemburgist, Hollandist, Inglismaalt ning paljudest teistest Euroopa riikidest. Pileteid on ostetud ka näiteks sellistes paikades nagu Mani Saar ja Kanalisaared. Kohale on oodata Robbie loomingu austajaid ka USAst, Kanadast, Austraaliast ja isegi Ecuadorist.

Briti edukaim sooloartist Robbie Williams esineb Tallinna Lauluväljakul taasiseseisvuspäeval, 20. augustil. Tallinna show erikülalisena astub lavale Briti popartist Olly Murs.

Piletid Robbie Williams’i kontserdile on müügil ainult Ticketpros – internetipoes aadressil www.ticketpro.ee, kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades, Selverites ning valitud Eesti Posti kontorites üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles