Video: Darth Vader nõudis Ukraina justiitsministeeriumis internetipartei tunnustamist

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Darth Vader nõudis Ukraina justiitsministeeriumis internetipartei tunnustamist
Darth Vader nõudis Ukraina justiitsministeeriumis internetipartei tunnustamist Foto: SCANPIX

Ukraina pealinnas Kiievis nähti kummalist vaatepilti kui filmisaagast «Tähesõjad» tuntud tegelased Darth Vader ja Stormtroopersid justiitsministeeriumisse siseneda püüdsid.

Nad nõudsid uue internetipartei tunnustamist, kirjutab Huffington Post.

Youtube`i pandud videolt on näha, kuidas Darth Vaderiks kehastunu ja ta kaaslased nõuavad keisri nimel neile uste avamist.

Kostümeeritutele uksi ei avatud ja neil kästi majast lahkuda.

Ukraina internetipartei liikmed püüdsid justiitsministeeriumiga kokkuleppele jõuda, et nende parteid ei keelustataks. Siiani ei ole see õnnestunud.

«Darth Vaderi ilmumine ministeeriumisse näitab, et alates möödunud aasta augustist keelatud partei pingutab ikka, et neid tunnustataks,» edastas väljaanne KyivPost.

Internetipartei aktiviste tuntakse nende värvikate etteastete poolest ning tihtipeale kannavad nad «Tähesõja» tegelaste kostüüme, et avalikkuse tähelepanu saada.

Möödunud aasta detsembris jagas Darth Vader Kiievis konserve ning püüdis ukrainlasi päästa maiade väidetavast maailmalõpust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles