Fotod: enesetapu sooritanud paar jäi kogemata pildile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiina fotograaf jäädvustas kogemata pildile enesetapu sooritanud paari
Hiina fotograaf jäädvustas kogemata pildile enesetapu sooritanud paari Foto: SCANPIX

Hiina ajalehefotograaf jäädvustas kogemata pildile Yangtze jõe sillalt alla hüpanud paari.

Fotograafi köitis paksu udusse kaduv maaliline sild, kuid pildile jäi hoopis midagi kohutavat, vahendab Daily Mail.

«Kui aus olla, siis esimest hüppajat ma ei näinudki, kuna keskendusin kaamera sättimisele. Mul polnud õrna aimugi, et olin jäädvustanud surma hüpanud mehe,» rääkis fotograaf. «Pärast pildi tegemist kuulsin, kuidas keegi hüüdis, et inimene hüppas alla. Kuulsin, kuidas ta vette kukkus. Paari sekundi pärast ronis naine silla piirdele ja hüppas talle järele.»

«Ma olin ehmatusest täiesti tardunud. Mul polnud mingit võimalust naiseni jõuda. Mu käsi oli jätkuvalt kaameral, mu lihased läksid pingesse ja vajutasin kogemata veel päästikut. Juhtus nii, et pildile jäi ka naine,» seletas ta.

Enesetapu sooritanud mees jättis sillale mõned oma esemed ning politsei selgitas välja, et tegu oli 20-aastase võõrtöötaja Liu Haniga. Talle järele hüpanud naisterahvas oli ilmselt tema kallim. Pole teada, miks paar otsustas enda elu lõpetada.

Noormehe onu oletas, et tegu võis olla rahaprobleemiga. Nimelt oli Hanil raskusi elatise teenimisega ning ilma korraliku sissetulekuta ei saad ta selle noore naisega kodu luua.

Sild on 40 meetri kõrgune ning on väga ebatõenäoline, et paar ellu jäi. Nende surnukehasid pole veel leitud. Hiinas on suitsiid väga levinud - iga kahe minuti järel üritab keegi endalt elu võtta. Igal aastal sooritab Hiinas enesetapu 287 000 inimest ning umbes kaks miljonit üritab, kuid jääb ellu. Enim enesetappe teevad 15- kuni 34- aastased noored.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles