Jüri Naela kaaslaseks oli lapsepõlvesõbranna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi gümnaasiumi direktor Ülle Luisk ja Jüri Nael.
Viljandi gümnaasiumi direktor Ülle Luisk ja Jüri Nael. Foto: Jelena Rudi

Viljandi Gümnaasiumi direktor Ülle Luisk (40) ning koreograaf ja tantsija Jüri Nael (37) on üles kasvanud samas majas, kirjutab Õhtuleht.

«Ülle on minust kaks aastat vanem ja me oleme põhimõtteliselt üles kasvanud niimoodi, et hetkest, kui ma sündisin, oleme me Üllega olnud nina- ja juukseidpidi koos,» räägib Jüri Nael ja rõhutab, et Ülle on teadnud teda hetkest, kui poiss oli beebi, kuni hetkeni, kui mees Tallinna ära kolis.

Vastuvõtt jättis seal esimest korda käinud Jüri Naelale väga hea mulje.

«Kui ma pühapäeva hommikul ärkasin ja väljas oli päikesepaisteline päev, kus lumi sillerdas ja päev oli nii ere, siis ma sain aru, et issand, kui ilus ikka Eesti on,» muljetab mees

«Täitsa tahaks juba Londonis oma asjad pakkida ja vaikselt Eesti poole tagasi hakata tulema,» räägib Jüri ja arvab, et kõik talendid tuleks kutsuda vabariigi aastapäeval presidendi vastuvõtule, et siis nad saaksid aru, kui tore ikka Eestis on olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles