Eluslilledest valmisid kirevad kleidid

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moekunstnik Arne Niit (vasakult) ja jumestuskunstnik Katrin Sangla uurivad lähemalt Oksana Vovtšenko seljas olevat kleiti ja peakatet, mis oli tehtud ehtsatest inimjuustest.
Moekunstnik Arne Niit (vasakult) ja jumestuskunstnik Katrin Sangla uurivad lähemalt Oksana Vovtšenko seljas olevat kleiti ja peakatet, mis oli tehtud ehtsatest inimjuustest. Foto: Marina Puškar

Tallinnas Estonia kontserdisaalis peeti pühapäeval 11. Lilleballi, kus osales üksteist floristi ja lilledisainerit Eestist, Venemaalt ja Ukrainast. Eluslilledest kleitide meisterdamiseks oli kohapeal aega kuus tundi ning seejärel esitleti töid moeshow’l.


Kleite hinnati neljas kategoorias: värvus, idee kunstiline lahendus, lavaline efekt ning teostuse tehnika. Žüriisse kuulusid näiteks moelooja Arne Niit, stilist Beatrice, näitleja Merle Palmiste, poliitik Evelyn Sepp, florist Taivo Piller jt.



Parima lillekleidi autorit Aljona Sorokinat premeeriti 15 000 krooni ja reisiga Monacosse, teise koha võitja Oksana Vovtšenko sai 10 000 krooni ning kolmanda koha omanik Anna Liza Zagosrkaja 5000 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles