Kas Anne Hathaway langeb Oscari needuse alla?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Hathaway ja ta mees Adam Shulman
Anne Hathaway ja ta mees Adam Shulman Foto: SCANPIX

Pärast Oscari-galat esitati küsimus, kas naiskõrvalosatäitja Oscari saanud Anne Hathaway on järgmine Oscari needuse ohver.

Varasemast on teada, et naisnäitlejad, kes on Oscari saanud, on pärast seda üsna kiiresti lahku läinud, edastab Daily Mail.

Adam Shulmaniga abielus olev Hathaway sai Oscari rolli eest muusikafilmis «Les Miserables».

Asjatundjate sõnul on tõenäosus, et Oscari saanud naisstaar lahku läheb 63 protsenti.

Seni viimane Oscari needuse ohver on Sandra Bullock.

Bullock sai Oscari rolli eest filmis «The Blind Side», poseerides rõõmsalt siis koos oma mehe Jesse Jamesiga. Kuid üsna varsti kerkis pinnale, et mehel oli abieluväline suhe ning paar läks lahku.

Enne Bullockit tabas sama saatus Kate Winsleti. Ta sai Oscari rolli eest filmis «The Reader».

266 abielus ja Oscari saanud näitlejannast 159 ehk 60 protsenti on pärast auhinna saamist lahutanud.  Arvesse võeti Oscari saajaid 1936. aastast kuni nüüdisajani.

Samas aga ei kipu meesstaarid Oscarit saades lahutama.

Sama saatus tabas kunagi ka Julia Robertsit, kes läks pärast Oscari saamist rolli eest linateoses «Erin Brockovich» oma mehest Benjamin Brattist lahku.

Halle Berry oli esimene tumedanahaline näitlejanna, kes sai Oscari. Ta mängis naispeaosa filmis «Monster`s Ball». Aasta pärast auhinna saamist jättis ta tollase mehe Eric Benet maha.

Sama saatus on tabanud ka kahekordset Oscari võitjat Hillary Swanki. Tema ja Chad Lowe üheksa aastat kestnud abielu lõppes 2006. aastal.

Kanada Toronto ülikooli uurija Tiziana Casciario sõnas, et ootamatu staatuse tõus ja karjääri edenemine mängib lahkumineku puhul suurt rolli.

Esimene Hollywoodi naisstaar, kes pärast Oscari saamist oma mehest lahku läks, oli Joan Crawford. Ta lahutas 1946. aastal ehk üks aasta pärast Kuldmehikese saamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles