Turvamees: lumemehi paluks mitte näppida!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumememmed on Estonia ees juba presidendi ootel
Lumememmed on Estonia ees juba presidendi ootel Foto: Anu Saagim

Lumememmed on Estonia ees juba presidendi ootel.

Estonia kontserdisaali ees seisab neli vaprat lumemeest. Porgandist neil nina ees, söest on silmad, luud on käes, pähe pandud plekist pang.

Rahvas on lumememmedest suures vaimustuses. Kõik soovivad nendega koos pilti teha ja lapsed loomulikult kibelevad neid ka näppima.

Lumemehi valvama pandud turvamees oli suures hädas ning sunnitud lõpuks valged mehikesed turvanööriga inimestest eristama.

«Ärge näppige neid!» kurjustas üks Estoniast välja jooksunud peokorraldajagi.

Tõepoolest, päike kütab täiega ja kui rahvas ka veel nende otsas turnib, ei jää mehikestest õhtuks võib-olla tõesti miskit muud järele, kui porgand ja plekist pang.

«Miks neid on vaid neli tükki!» imestas ka üks lumemehi imetlema tulnud vanaproua. «Lubati ju, et Estonia esine on lumememmesid täis, aga siin on neid ainult neli... Kas jälle kokkuhoid!? Raha sai otsa või läks külaliste märjukese ja kalamarja võileibade peale?»

Kiika videolõiku!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles