Ninja-Katrin tõi Tšiilist kaasa ohtliku bakteri?

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Siska
Katrin Siska Foto: Peeter Langovits

Eelmisel nädalal Tšiilist naasnud Piret ja Katrin paljastasid tänases Raadio Uno hommikuprogrammis, et jäid pärast Eestisse saabumist kohe päris tõsiselt haigeks.

 

Piret jäi haigeks lennukist autoni ja autost koduukseni jõudmisel.

Katrin hakkas tundma esimesi tõsisemaid haiguse sümptomeid neljapäeva varahommikul.

«Mul hakkasid tugevad kõhuvalud ning veetsin reedel paar tundi Keskhaiglas tilgutite all. Ma vihkan haiglaid ja tunnen end seal väga halvasti,» rääkis täna hommikul Uuno Raadios Katrin oma ebameeldivast kogemusest ka kuulajatele.

Katrin Siska peabki juba lähipäevil minema tõsisemaid analüüse andma Merimetsa haiglasse, sest see on ainus koht, kus spetsiifilisi nakkushaiguste analüüse tehakse.

«Loodan tõesti, et ma ei saanud Tšiilist mingit väga spetsi haigust. Mul pidi nimelt arsti sõnul hetkel mingi kole bakter veres elutsema,» rääkis murelik Katrin.

Veel pajatasid Ladina – Ameerika reisist suures vaimustuses olevad tüdrukud, et Tšiili lennujaamas võttis neid vastu suisa suur Vanilla Ninja piltidega buss.

«Hispaania keelt rääkivad kohalikud ajavad millegipärast V ja B tähe kogu aeg sassi ja seega olime seal pidevalt Bänilja Ninjad ja meie buss oli Bän.

Ninjatüdrukud olid ka meeldivalt üllatunud suurtest fännide hordidest tänavatel.

«Pärast kohalikus televisioonis esinemist oli meil tänavatel päris raske liikuda, sest nii suur blondide konsentratsioon oli nende jaoks päris eriline. Tänaval pidi kogu aeg peatuma ja kohalikega pilti tegema.»

«Tšiili inimesed tulid meid loomulikult ka näppima ja käppima. Tänavatel tekkisid tohutud kogunemised. Tekkis nagu mingi kummaline ahelreaktsioon. Kõik jäid meid passima ja edasiliikumine oli lihtsalt võimatu.»

«Aga vähemalt Eesti ehk Estonia sai igaühele selgeks, kuigi võistluste proovis riputati mulle kleeplindiga külge ikkagi silt Stonia ehk siis Kivila,» naeris Katrin.

Tüdrukud naasevad ehk juba aprillikuus Mehhikosse, et anda seal suurejooneline Vanilla Ninja kontsert. Samal ajal peaks Brasiilias ja Tšiilis ilmavalgust nägema ka nende plaat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles